Bizonyítási lehetőség

Eljött az idő, hogy egyről kettőre növekedjen a frontok száma: az első lecke nem ígérkezik túl nehéznek, egyben jó lehetőségnek tűnik arra, hogy egy-két (főleg személyi) kérdésre választ kapjunk.

 

 

Pár elvárást is megfogalmazhatunk persze a mostanság látottak fényében:

– Ranocchia hozza le sorozatban a második meccsét hiba nélkül, ez esetben talán kezdenénk elfogadni, hogy elfér a cserepad végén.

– Dalbert az utóbbi két meccsén igen pozitív benyomást tett ránk, itt a remek alkalom, hogy tovább erősítse a hitünket a „hosszútávonnemleszflop” gondolatunkkal kapcsolatban.

– Gagliardinin kisebb lesz a nyomás, gyűjthetne esetleg egy kis önbizalmat, hogy visszatérjen a szűk egy éve látott énje.

– Karamoh… Kiscsávó, csak ésszel, de felszabadultan!

 

migliore-karamoh-inter-genoa_1.jpg

 

Emellett még pár gondolat:

– Skriniar lesz Rano párja hátul, ezzel egyszersmind elkezd felkészülni a jövőre (remélhetőleg) rá váró feladatokra, amikor már nagyrészt heti két meccsen kell bizonyítani.

– Cancelo… Nos, őt még szinte csak a youtube-ról ismerhetjük, ma talán bővebb betekintést nyerhetünk a repertoárjába. A jobbhátvéd posztot továbbra is elfelejthetjük vele kapcsolatban.

– Joao Márionak erre a meccsre óriási szüksége lett volna, de sajnos a keretben sincs betegség miatt, rajta kívül egészen biztosan nem látjuk Mirandát és D’Ambrosiot sem.

– A Primaverában rendszeresen játszók közül Lombardoni, Emmers és Pinamonti esetében él a remény, hogy látjuk valamelyiküket…4-5 perc erejéig.

Várható kezdőcsapat: Padelli – Dalbert, Skriniar, Ranocchia, Nagatomo – Gagliardini, Vecino – Karamoh, Brozovic, Cancelo – Éder.

Egyébként a harmadosztályú, előző fordulóban a Cagliarit búcsúztató Pordenone csapata lesz az ellenfél, a Digi Sport 1 élőben közvetíti a 21:00-kor kezdődő meccset.

Az utóbbi idők egyik legmókásabb plakátja a vendégek érdekeltségi köréből érkezett, ezen a linken tekinthetitek meg.