Hétfő esti házi feladat

Méghozzá olyan, amit meg kell írni tisztességesen, másnap oda kell adni a tanárnak, ő meg osztályzás nélkül, egy „láttam” jellel, esetleg egy szóbeli dicséret kíséretében vissza is szolgáltatja. Persze csak amennyiben korrekt tanuló akar lenni az illető.

 

 

Az Inter esetében utóbbi átvitt értelmét tök egyszerű megfogalmazni: ha Perisicék akarnak valamit ettől az idénytől, a Verona elleni idegenbeli fellépést könyörtelenül, mindenféle gond nélkül be kell húzni – nem úgy, ahogy tették azt a hasonló játékerővel rendelkező csapatok ellen korábban. Azok óta mondjuk bekövetkezett egy (nem is olyan kicsi) formajavulás, valamint a játék is kezd egyre olajozottabbnak tűnni, mintha meccsről meccsre értené jobban mindenki, mit is szeretne Spalletti látni tőlük. Utóbbi dolgok egyébként elég komoly önbizalom-löketet is adtak többeknek, olyan futballisták tűnnek meglepően magabiztosnak, akikről ilyesmit nem is gondoltunk volna, bónuszként Candreva az elmúlt fordulók hatására egyértelműen kikecmergett a gödörből, és Benevento óta már az erősségek közé soroljuk.

 

candrevamester.jpg

Akik rotálást várnak, valószínűleg ismét a földek felé kell nézelődniük az Internazionale kezdője helyett, ugyanis a pad előtt hadonászó kopasz mester jelenleg (a komolyabb terhelés hiányában) nem híve annak, hogy bármilyen szinten felforgasson egy működőképes(nek tűnő) gépezetet. És a körülményeket figyelembe véve talán ez is a helyes döntés.

A Verona néhány jobb pillanattól eltekintve egy igencsak gyengécske csapatnak tűnik, egyetlen győzelmüket a még náluk is egy polccal lejjebb lévő Benevento ellen aratták. Említésre méltó futballista náluk Cerci, Romulo, Pazzini és Bessa, utóbbit természetesen inkább csak ex mivolta miatt sorolhatjuk ide, remélhetőleg nem most szállja meg az ihlet sem őt, sem a többi úriembert.

Túl sok egyebet a veronai látogatással kapcsolatban nem lehet írni, egyszerű a képlet: kizárólag a három pont elfogadható.

Várható kezdő: Handanovic – Nagatomo, Miranda, Skriniar, D’Ambrosio – Gagliardini, Vecino – Perisic, Borja Valero, Candreva – Icardi.

Digi Sport 1 élőben közvetít 20:45-től.