Élőben a piacról

Nem, nem a Lehel piacról fogunk tudósítani. Elérkezett az emberkereskedelem utolsó napja, mi pedig rághatnánk a körmeinket, de elvileg nincs miért, kiért, ugyanis Sabatini tegnap azt mondta, hogy számunkra véget ért a nyár érdemi része. Ehhez képest késő este már arról szólt a fáma, hogy konkrétan igazoltunk is egy játékost. A blogon egész napos élő hírkövetés lesz, szóval érdemes lesz velünk tartani.

9:20 Rögtön induljon a nap egy brékinggel, ugyanis Di Marzio szerint megvan a megállapodás a Caennel Yann Karamoh ügyében. A játékos elvileg már úton van Olaszországba. Kölcsönbe érkezik, opcióval.

9:28 Kiesett a kakaós csiga a számból. Nani a Lazióban.

9:54 A Sky szerint a Palace 23 millió fontos ajánlatot tett Mangaláért. Na, erről ennyit.

10:09 A legújabb név egy régi ismerős, Rolando. Kölcsönbe hoznánk Marseilleből

10:14 Mangala visszadobta a Palace ajánlatát, mindenképpen az Interbe akar menni.

10:50 Akik szerint azért nem költekezünk az utóbbi napokban, mert a kínai kormány leállította a külföldi befeketetéseket -vagy mi a bánatot, aki jobban ért hozzá javítson- annak a következő sorokat ajánlom figyelmébe: a nyáron eddig 56 millió euró bevétele volt a klubnak átigazolásokból, míg 78 millió eurót költött játékosokra (forrás: transfermarkt). Ezzel éppen benne vagyunk az UEFA által engedélyezett 30 milliós veszteségi limitben. Illetve csak lennénk. Ugyanis Joao Mariót egy évvel ezelőtt kölcsönbe hoztuk, kötelező opcióval, magyarán a portugált ezen a nyáron kellett kifizetni a Sportingnak. Máris érthető, hogy miért maradnak a low cost opciók az utolsó napra.

11:37 BREAKING!!! KYRE IRVING BOSTONBAN!!!!

11:43 Hivatalos, Bastoni, az Atalanta 18 éves védője az Interé, de további két évig Bergamóban marad kölcsönben.

11:47 Mustafi apja, aki egyben a játékos ügynöke is elmondta, hogy a fia marad az Arsenalban.

11:52 Könyörgöm, valaki élesszen újra. Igen, ehhez Zanetti is az arcát adta. Szalay Miklósnak köszönjük a találatot, sosem feledjük.

pic.twitter.com/zTI9WADYOO

14:58 Unatkozom. Valakit igazoljunk már, felőlem lehet akár, Borriello is.

15:07 Rano marad – FC Internews.

16:56 Egyelőre várunk a Marseille válaszára Rolandóval kapcsolatban. Sabitini eközben azt mondta, hogy van rá esély, hogy Vanheusden marad és ő legyen a 4. számú középhátvéd. Hát, ez így kemény lesz.

16:59 A Benfica vinné Gabi Barbosát, de egy 25 millió eurós opciós joggal együtt.

18:45 Ansaldi a Torinóé, kölcsönben.

18:46 A Marseille nemet mondott a kölcsönajánlatra, Rolando sem érkezik. Rémálom az Elm utcában.

19:01 Gabi Barbosa a Benficáé, kölcsönben, 25 millióért 1 év múlva véglegesíthetik.

19:29 Hivatalos.