Engem nem vernek át!

Mostanában egészen jól megy a csapatnak. Nem mindig szemet gyönyörködtető a játék – bár néha még ez is előfordul –, de legalább a pontszerzés egészen jól működik. Lassan újra kezdünk úgy készülődni egy olyan hétvégére mint ez a mostani is, hogy nem teszi tönkre a hétvégi finom ebédet a gyomorgörcs, és nem rettegve nézzük a sorsolást, hogy éppen ki csinál belőlünk hülyét. De engem nem vernek át!

Ma este az a veretes Pescara lesz a vendégünk, akik eddig 20 meccsen kilenc pontot izzadtak össze. Nekünk ez a legutóbbi három meccsen összejött. Persze most nagy a szánk, de nekünk is volt olyan időszak idén, mikor majdnem 900 perc kellett 9 pont megszerzéséhez. Viszont jó ránézni a tabellára és a formánkra, hiszen mi vagyunk az egyetlen csapat a ligában, amely legutóbbi hat mérkőzésén „unalmasan” teljesít, és folyamatosan több gólt szerez ellenfelénél. A Pescara is majdnem ilyen egyhangú, de becsúszott a sok zakó mellé egy döntetlen a szintén röhejesen gyenge Palermo ellen. Akiket ugye múlt héten orrba-szájba. Szóval engem ne akarjon senki átverni! Nem lesz ez könnyű meccs!

Pedig annak kéne lennie, elvégre a legjobb és a legrosszabb formában lévő együttes randevúzik, ráadásul előbbi otthonában. Így várhatóan a Pescara 8-1-1-ben áll fel ellenünk, de akkor is jobbak leszünk náluk 2-3 góllal. A mi fiaink ennyivel jobbak. Akárhogy is titkolják, engem nem vernek át!

De azért vigyázni kell ezekkel a bátor kijelentésekkel, meg a nagy mellénnyel, hogy biztosan nyerünk. Én még nem ülök fel a BL vonatra, mert jött egy jó széria. Persze károgni sem ildomos, hiszen most tényleg látszik valami előrelépés, de amondó vagyok, ne kezdjünk rögtön mindent kék-feketében látni. Vannak még lyukak ebben a keretben, még mindig túl sok a formaingadozás, ez még mindig csak egy nagyon készülőben lévő csapat. Csak azért sem engedem magam átverni!

Ami viszont nagy izgalomban tartott minket egész héten, az nem a Pescara, hanem a japán. Akiről már megint felreppent a hír, hogy vinnék. Persze én már ennek a trükknek sem ülök fel!

Sajnos öreg barátunk Hugo Campagnaro vádlisérülés miatt nem lép ellenünk pályára. Teringettét!

Ősszel amúgy egy parádés tragikus meccsen, fölényes egy hajrában szerzett találattal vertük a Delfineket. Íme a videó annak, aki látni szeretné Frank de Boer-t.

Digisport 1 lesz olyan kegyes, és szolgáltatja nekünk estére a néznivalót. Nem verek át senkit! Tényleg!