Nyerni kéne, mert…

Van egy pár oka.

… mert a Nord megint bojkottot hirdetett. Nagyjából elfogyott a türelmük, úgyhogy most már produkálnia kell valamit a csapatnak, vagy számolhatnak a fiúk a következményekkel.

… mert másfél hét múlva utazok Milánóba. Black and Blue Friday, jippiijáájéééj, 50 százalékkal olcsóbbak voltak a jegyek a Lazio ellen, plusz a repjegy se kóstált sokat, hát miért is ne vágnék bele. Ez lesz a második túrám, első alkalommal a Roma ellen voltam másfél éve (ezek szerint nem fogok menni 2017-ben, hmm, kár), akkor félház volt. Most két győzelemmel lehetne visszacsábítani a szurkolókat, hogy kicsit jobb hangulatban – 36 ezernél valamivel többen – karácsonyozzunk a Lazio ellen (és ne úgy, mint tavaly).

… mert a Chievo győzelmével épp visszazuhantunk a 11. helyre, ami az alsóházat jelenti, az pedig meglehetősen szarul fest. Mondjuk jobban belegondolva, legalább lesz egy tabella, amit vezetni fogunk.

… mert egy győzelemmel viszont egészen a 8. helyig repülhetünk előre. Legalábbis holnapig, amikor pályára lép a Fiorentina… szóval adott esetben csak ma nézzünk tabellát, de ma simán be is rakhatjuk háttérképnek!

… mert riogatnak olyan kezdővel is, hogy 3 belső védő, Nagatomo meg Biabiany wingbackben, esetleg Feli… jó, inkább abbahagyom, felejtsük el.

… végül pedig azért, mert különben mehet mindenki a picsába.

Internazionale-Genoa, 20.45, TV: Digisport 2

Várható kezdőcsapatok:

Internazionale (3-4-3):

Handanovic – Ranocchia, Miranda, Murillo – D’Ambrosio, Brozovic, Banega, Joao Mario – Candreva, Icardi, Perisic

Genoa (3-5-2):

Perin – Budrisso, Izzo, Munoz – Lazovic, Rincon, Miguel Veloso, Laxalt, Rigoni – Ocampos, Giovanni Simeone