Csak saját felelősségre

Az EL-sorsolás után, augusztus végén az Inter-szurkolók egy emberként fogalmazták meg a gondolatot, miszerint jó lenne, ha az utolsó fordulónak már tét nélkül, felszabadultan lehetne nekivágni. Nos, jelentem, sikerült a hadművelet, persze egyetlen aprócska szépséghibával.

 

 

Bár alapból én is ebbe a kasztba tartoznék (ma nincs lehetőségem rá), azért leírom: minden tiszteletem azoknak, akik leülnek, és végignézik ezt a meccset, ahol nagy valószínűséggel kongó lelátók fogadják majd a két tartalékos csapatot.

Több okból is írom ezt, ezek a legfőbbek: az előzetes kezdő arról szól, hogy nulla darab ifjonc lesz a kezdőben, és Pioli ezt még meg is spékeli egy finom kis háromvédős formációval. Ugye, máris mennyivel jobban várjátok? Tovább taglalni, elemezgetni felesleges, respekt a Sparta Prahának, akik simán megnyerték a csoportot. Hátha ma felfedezünk egy-két cseh tehetséget…

Elvárások? Nos, azok igazán nincsenek, ugyanis hiába mondjuk-pofázzuk-hajtogatjuk évek óta, hogy a játékosok ne égessék szét a szent mezt, csak nem akarnak hallgatni ránk.

Várható kezdő: tök mindegy, a lényeg, hogy inkább a fiatalok játsszanak, ne a jövővel nem rendelkező, sokszorosan megbukott futballisták. Hallod, Stefano?!

Bármilyen hihetetlen, a Digi Sport 3 ezt a tét nélküli összecsapást is közvetíti, kezdési időpont: 21:05.