Csak búcsúzni jöttem

Ki tud koncentrálni a ma esti Európa-liga visszavágóra úgy, hogy közben sorra hagyják el a csapatot az elmúlt évek hősei? Julio Cesar fájdalmas fájdalomdíjas elengedése után istenhozzád búcsúcsókot hinthetünk a Kolosszus sötétbarna pofijára. Maicon jelen állás szerint 4 millió eurórért lesz a Manchester City harmadik jobbhátvédje (…) ugyanennyi esztendős időtartamra (az összeg különféle bónuszokkal növekedhet még).

Az érzelmek túlcsordulása a 20:45-ös kezdést megelőző percekre várható, amikor Julio, ha minden igaz, nyilvánosan elköszön a szurkolóktól. Maic-kal kapcsolatban érdekesség, hogy neve szerepel a nevezettek között, sőt, állítólag kezdeni is fog, de ebben ne nagyon higgyünk, hisz a City nyilván nem díjazná, ha a kopasz barackkal egy ilyen alacsony rátájú mérkőzésen történne valami.

Biztosan nem lép pályára a sérült Handanovic, Sztankovics, Chivu, Mudingayi, Obi, Nagatomo hatost leszámítva a nevezési listáról lemaradt Gargano-Pereira duó, Milito és Sneijder pedig a vasárnapi farkastámadásra készülvén kezdéskor az árokból leskelődhetnek. Nagyon izguljunk a Cambi-Guaro-Pupi trióért, ugyanis mindössze három bevethető középső középpályása maradt Stramának.

Az odavágón (2-0)  látottakra építve érdemes odafigyelni a Mr. Eko-méretű fekete szenegáli pusztítóra, N’Doye-ra és a Nagatomót többször elszédítő Antal mellett legismertebb futballistájukra, a korábbi Sporting-csatár Marius Niculae-ra.