EL ne csesszük!

Augusztusban általában szuperkupa-döntőket szoktunk játszani, de hála a tavalyi fantasztikus szereplésünknek, most a második számú európai kupasorozatban kell mindjárt egy fontos mérkőzésen pályára lépnünk. A legtöbb hazai Inter-drukker valószínűleg egy bal szemem a laptopra, jobb szemem a TV-készülékre kombinációban nézi meccset. A nagyobb képernyőn Londonra és Cseh Lacira fókuszálunk, míg a monitoron Mudingayi labdaszerzéseitől lesz párás a tekintetünk.

Igazából semmi okosat nem tudok írni a meccs előtt. Eddig csak youtube-os összefoglalókon láttam a felkészülési meccseinkből, ebből azt tudtam leszűrni, hogy sikerült igazolnunk egy olyan játékost, aki tud futballozni. Rodrigo Palacióra gondoltam. Örültem, hogy Maicon csatlakozott a csapathoz a felkészülés alatt, most meg nem örülök (sőt, idegesít) , hogy nincs a nevezettek között. Reméljük, nem ezen fog múlni a továbbjutás. Utazzunk el, győzzük le a kánikulát, nyerjünk lokiszerűen egy ötössel, jöjjünk haza sérült játékos nélkül. A Hajduk Split már túl van egy körön, kivégezték a lett Skonto Rigát. Konkrétan egy góllal voltak jobbak. A horvát bajnokság is elkezdődött már, ilyenkor szokták azt mondani a magyar, labdarúgással foglakozó szakemberek azt a közhelyet, hogy ” előrébb tartanak a felkészülésben „. Ettől mászok a falra. Pont leszarom, hogy ki hol tart. Verjük el őket és kész! Stramaccioninak – remélem, fel fog hívni-, az alábbi kezdőt javaslom: JC, ja nem, Handanovic – Zanetti, Ranocchia, Silvestre, Nagatomo – Guarin, Sneijder Cambiasso (azért nálam még jobb Mudingayinál ) – Coutinho, Palacio – Milito. Kicsit sok benne a támadó szellemű játékos, de én úgy tudom, hogy a focit az nyeri, aki több gólt rúg, mint a másik. Bíztam az El-specialista Story TV-ben, hogy élőben fogja adni a meccset, sajnos ott most az NCIS győzött. Reméljük, Splitben mi fogunk! A jó minőségű, nem akadozós streameket továbbra is epedezve várjuk.

Sztankovics nincs a nevezettek között, de ott van a csapattal, egy tetovált vádli társaságában.

ui: Branca Brazíliában tárgyal Lucas leigazolása miatt. Bízzunk benne, hogy vitt magával egy kis pénzt is (Moratti szerzett a kínaiaktól) és nem fogja nőkre költeni.