Pater noster

Liftezünk, mint egy páternoszter, de most elérhető közelségbe került a harmadik hely, a remény továbbra is (újra) él a játékosainkban. Vasárnap 15.00 órakorfogadjuk a Cesena csapatát, a három pont létfontosságú. Minden pillarebbenésükkel a bronzéremre fókuszálnak, főleg Jezsuita Terminátorunk, aki hívő emberhez méltón mindennapi imádságába is belevette az Intert és a hőn áhított győzelme(ke)t. A keret idős, a napi két edzés már megterhelő, így a minap Lúcio javaslatára betértek a helyi templomba imádkozni.

Elérhető közelségbe került a harmadik hely, a remény továbbra is (újra) él a játékosainkban. Vasárnap 15.00 órakor fogadjuk a Cesena csapatát, a három pont létfontosságú. Minden pillarebbenésükkel a bronzéremre fókuszálnak, főleg Jezsuita Terminátorunk, aki hívő emberhez méltón mindennapi imádságába is belevette az Intert és a hőn áhított győzelme(ke)t. A keret idős, a mindennapi két edzés már megterhelő, így a minap Lúcio javaslatára betértek a helyi templomba imádkozni.
Az ember kér, ígér és könyörög, ebben játékosaink sem különbek, mindnyájan magukba néztek és az Úrhoz szóltak.

Lúcio

Istenem! Tudod, hogy mindig hű szolgád voltam, hogy mindig betartottam a szavamat, sosem rúgtam le egy meccsen háromnál több embert, és, ha megkért a mester, a félpályánál előrébb sem jöttem. De, ha az a nagypofájú, labdatemető digó is lehet csatár, akkor én is megkaphatom a lehetőséget! Köszönöm!

Maicon

Egyetlen kérésem volna Uram. Add, hogy a balszélső ne futkározzon sokat, mert már nagyon unom a fel-le ingázást. Nem, azért mentem jobb bekknek, hogy még szaladni is kelljen.

Yuto Nagatomo

Bocs, nem teljesen vagyok képben. Te sintóista is vagy? Nem értek minden dolgot a futballban. (Elővesz egy listát) Volna ötven rutinszerű kérdésem…

Joel Obi

Igazán rászolgáltam már, hogy állandó kezdő legyek. Továbbra is úgy dolgozok, ahogy eddig és a segítségeddel sikerülhet. Ja és remélem fekete vagy.

Wesley Sneijder

Tudom, hogy ritkán beszélünk, de ezt a pár meccset már csak kibírom sérülés nélkül. Nem szép hely az az Ukrajna, de most nyáron Ibiza helyett ott gyújtanék rá. Ha segítesz, ígérem, hogy úgy az ötvenedik nekifutásra lövök végre egy szabadrúgásgólt is idén. Dank je!

Pazzo kérése is meghallgatásra találhat

Mauro Zárate

Uram kérlek, ne vedd el őt tőlem! Nem tudom mihez kezdenék nélküle! Nem kérek sokat, csak engedd, hogy vele legyek, kergethessem, elrúghassam és utána szaladhassak. Itt már azt hiszik, hogy áruló vagyok pedig csak egyetlen percet sem bírok ki, amikor nincs velem. Ők mindig azt mondják, hogy adjam le, hogy önző és ostoba vagyok, pedig nem érthetik, nem tudhatják, hogy milyen fontos nekem! Fél ember vagyok nélküle, inkább vágd le a lábam, ha nem lehet az enyém! Engem nem érdekel, hogy hányadik lesz a csapat, vagy, hogy kit győzünk le… Csak én ott lehessek a pályán, az egyetlenemmel! Köszönöm Uram!

Diego Milito

José, tudom, hogy itt más megszólítás dukál, de remélem nem sértődsz meg, ha tegezlek…

Giampaolo Pazzini

Uram! Miér’ pattan el mindig? Ötből ragadjon csak kétszer, és nem veszlek a számra napi egynél többször. Deal?

Andrea Ranocchia

Csak ne jöjjön, a közelembe, kérlek, csak ne jöjjön a közelembe! Maradjon végig Mauronál!

Juan Jesus

Szia apuci!

Fredy Guarín

Még új vagyok itt, de, azért meglep, hogy vannak olyan megszállott barmok, akik azt képzelik, hogy Istennel beszélgetnek a nevemben.

Internazionale-Cesena 15.00

Júlio César- Maicon, Lúcio, Ranocchia, Nagatomo- Poli, Cambiasso, Alvarez, Sneijder, Zárate- Pazzini.

Antonioli- Comotto, Benalouane, Von Bergen, Rodriguez, Lauro- Arrigoni, Guana, Parolo- Iaquinta, Mutu.