Boldog (?) szülinap

Maradj mindig hű magadhoz, maradj hű adott szavadhoz
Álmaidhoz, szerelmedhez, így juthatsz igaz áldáshoz.
S hogy tűzhajú kedvesem lettél, ne számold, hogy mennyit léptél
Nem azt ünneplem, mióta, hanem azt, hogy megszülettél.

Mit tippeltek, kitől az idézet? Radnóti? Ady? Vörösmarty? Csokonai?

Francokat, Ágnes Vanilla.

Születésed napja vagyon,
tarka kutya fosson nyakon.
Ha hibát találsz a versembe,
dugd az orrod a seggembe!

Nem, nem én írtam. A neten találtam.

Nyilván a negédes sorokból mindenki rájött, hogy ez a nap más, mint a többi. Március 9-ére, azaz mára a klubszékház mellett a Djorkaeff és Veron családban van leadva a rendelés bohócra, óriástortábólkiugró meztelen csöcsös jányra, bűvészre és a lampionokra, ugyanis életünk szerelme 104., Djorkaeffék Yourija 44., Veronék Juan Sebastianja pedig 37. születésnapját ünnepli! Minket elsősorban az Internazionale zsúrja érdekel, ami kivételesen Milánó helyett a Capulet família birodalmában lesz szervírozva.

Szóval, Chievo. Mondhatjuk mumusnak a köztudottan Inter-szurker elnökkel (Campedelli) működő, Nyilasi Tibor által a hőskori sporttévés időkben üzemi csapatnak titulált kisebbik (?) veronai egyesületet. Emlékszem még Corradi és Marazzina-gólokkal (mindketten pinetinai nevelésűek…) , illetve Eto’o-féle zidaneozással megfejelt vereségekre, vagy nem várt pokoli hazai döntetlenekre.

A jelenlegi helyzetről mindent leírt már az internettel együtt blogunk is, erre fölösleges karaktereket pazarolni. Nézzünk érdekességeket! Itt van mindjárt Sneijder. A pöttöm hisztis holland a Gazzettának adott korábbi nyilatkozata szerint jobban tud nagyobb nyomás alatt játszani. Kedves Wesley, a mostani szituáció keményebb, mint a kád széle, lehet alkotni. Ranierivel való hűvös viszonya ellenére kedvenc posztján, a támadók mögött rombuszban ugrathatja ki Militót és Forlánt, ami azt jelenti, hogy a mérkőzés alatt a poszthoz született kommentek száma úgy 26%-kal lesz kevesebb hozzászólóink utálatának műtárgya, Pazzini hiányában.

Az Inter legutóbbi 198 tétmérkőzéséből 197 alkalommal pályára lépett a Zanetti-Cambiasso szenátor duó – még Mancini irányítása alatt 2006-ban egy Livorno elleni kupameccsen kaptak pihenőt. A bajnokságban 2009. szeptember 13-án a Catania 2-1 -es legyőzésének örülhettek a stream tv előtt, akkor a válogatott behívójuk miatt maradtak ki. Könnyen elképzelhető viszont, hogy ma este mindketten a feneküket melegítik a padon vagy a lelátón. Cuchu szinte biztosan nem fog elpityeredni ha lecserélik (vagyis nem kezd, bár csereként beállva még lehozhatják), a Kapitány pályára küldése Maicon állapotától függ, akit a Marseille ellen tartogat ez edzőfejedelem.

Koponyatörése óta először tér vissza a tett színhelyére Cristian Chivu, fejekre vigyázni.

Auguri!