Natúr francia előtt

Egészséges férfiember alapból nem utasítja el a címben szereplő szolgáltatást (pláne ingyen), ma este mégse kérnénk belőle. Legkedvencebb férfiaink szerdán a Velodrome-ba kaptak meghívót gang-bang castingra, ami jelen állás szerint bárhogy végződhet. Nem lepődnénk meg egy többszereplős bukkakén és Loic Rémy hiányában is féltjük a védelmet egy double penetrationtől. Újabb mélytorkos cumi esetén Claudio Ranieri elkezdheti feltölteni önéletrajzát a blowjobline-ra. 

Persze hiába állunk fel teljes harci díszben, ha teremtésünk összes koronája merevedési problémákkal küzd. Rendezőnk 69. alkalommal próbálja motiválni a jelenet szereplőit, akik valahogy sehogy sem tudnak teljesíteni, holott az előző hetekben könnyedén megalázható partnereket kaptak. Mégis felsültek.

A mai kiadós spanking előtt bebocsátást nyertünk a színfalak mögé. A director beült a rendezői székébe, majd egyenként hívta magához az ügynökség által küldött főszereplőket egy kis egyéni beszélgetésre, melyből kiragadjuk az érdekesebb részeket.

Caesarus Julius: Rani, szólj légy szíves a kamerásodnak, hogy ne tolja a számba a kameráját. – Nyugi, nem fogja. Egészen mást kapsz a szádba.

Dick DouglasRosszul emlékszem, hogy régebben nagyobb farkad volt? – Rosszul. Viszont én jól emlékszem, hogy régebben sokkal jobban szoptál.

Cristian DaciaBűzlik a leheleted az alkoholtól. Ittál? – Reggelig mulattunk a haverjaimmal. – Van kedvenc taxis céged? – Igen. – Hívhatod.

FrancesCocoEz itt a Való Világ 5 válogatása? – Nem. – Akkor mit keresek én itt? – Nem tudjuk. – Basszátok meg. – Rendben. Fel is vesszük.

Joel ObituaryAzt gondolod, hogy ezért a pénzért leszopok ennyi farkat? – Kevesled? – Igen. – A farkak számát, vagy a pénzt? – Szerinted?

Ricky ElélvezMiért izgulsz? – Mert meztelen vagyok. – De már korábban is forgattál filmeket. Ott is meztelen voltál. – Igen, de ott dugtunk.

DonDiego Forlány: Utálom a dogi pózt. – Akkor csináljunk beleülős pózt. – Azt sem szeretem. – Akkor mit szeretnél? – Hazamenni. – Szia.

Giampazzo SampdorianoÉvek óta szerettem volna veled dolgozni, végre sikerült. Végig nagyon izgultam. – Észrevettem. Nem is állt rendesen a farkad.

Angel PIzgulok. Először fogok kamerák elé állni. – Tévedsz. A kamerák elé feküdni fogsz.

Cuchu Matias: Tudod, milyen az Alekosz póz? – Nem. – Hanyatt vágod magad és nem csinálsz semmit. Na, ilyen voltál te ebben a jelenetben.

Wesley Heveder: Mindig ilyen problémás vagy a forgatások során? – Nem. Csak, ha utálatos a rendező. – Semmi baj. Nem kötelező együtt dolgoznunk.

Andrew Frog: Szép kisportolt a tested. – Tudom. Naponta edzek 3 órát. – Farokra miért nem gyúrsz?

Mauro Zaradona: Aludtál már? – Szerinted? – Csak azt szeretném tudni, hogy mikor kezdődik a mai válogatás? – Neked semmikor.

Luc Castrált: Már kétszer nem válogattalak be. Miért gondolod, hogy most szerepelhetsz a filmben? – Most sokkal jobban nézek ki. – Tényleg?

Andrea Polip: Elfáradtam a jelenetben. – Alig 25 percig tartott. Otthon is ilyen fáradékony vagy? – Nem, de ott nem kell küzdenem a csajommal.

A forgatási idézetek Kovács István (Kovi) Twitter-oldaláról származnak.