Mindent elölről…

A legújabb felzárkózási kísérletünkhöz keresve sem találhatnánk jobb ellenfelet, mint a tabella tökutolsó helyén tanyázó, mindössze két győzelmet begyűjtő Novarát. De várjunk csak! Ki ellen is aratták az egyik győzelmüket…?

 

 

Érdekes hetek állnak mögöttünk, megjártuk nagyjából a mennyet, múlt vasárnap pedig lekerültünk a pokol legmélyebb bugyrába, így hát hét nap elteltével ismét azon reménykedünk, hogy eljöjjön egy új kezdet. A bevezetőben említettem volt, hogy egy ideálisnak tűnő ellenfél látogat a San Siroba, de ettől függetlenül nem szabad elfelejteni, hogy Gasperini búcsúmeccsén ők adtak nekünk egy viszonylag sima és nagyon csúnya ruhát… Már csak ezért is hajtani kell, hogy meglegyen a kívánt revans, és hogy a reboot sikeres legyen a Borini vezette shut down után.

 

Ennek az újraindításnak nem lehet az elkövetői közt Samuel, Pazzini, Guarín(sérültek) és Maicon (eltiltás miatt), így a Gazzetta a héten folyamatosan találgatott, mi is lehet a kezdő. A két lehetséges felállás a 4-3-1-2 és a 4-2-3-1 (csodák csodája), legutoljára egy ilyen összeállítást predesztinált a rózsaszín klotyópapír: Júlio César – Zanetti, Lúcio, Córdoba (!), Chivu – Poli, Cambiasso, Sztankovics (!) – Sneijder – Milito, Forlán.  Azaz, ha a neveket nézzük, végre meglehet a kellő kreativitás, bár az kissé furcsának hatna, ha Café és Drago kezdőként várhatnák az első sípjelet, egyik sem szorul magyarázatra – korábbi érdemeiket persze mindenki maximálisan elismeri. Az előrejelzésekből kiderült, hogy felépültek fontos sérültjeink, mellettük pedig akár Álvarez (persze nem olyan hozzáállással, amit az elmúlt hetekben mutat) is bevethető lehet, ha CR úgy gondolja.

A Novara részéről természetesen figyelni kell az életünket eleddig sokszor megkeserítő Caracciolora és Mascarára, de úgy gondolom, ha meglesz a kellő mentalitás, ezt a meccset simán fogjuk hozni.

A mérkőzést a Digi Sport Plus élőben közvetíti, akinek esetleg nincs ilyen, annak ismételten kellemes streamkeresést kívánok, a szokott helyeken biztosan találni fog egy használhatót. Forza Inter!