Végre meccs!

Tizenötöt kellett aludnunk és ismét hőn szeretett csapatunk játékát élvezhetjük bajnoki mérkőzésen ma este. Izgatottan vártuk Moratti apánk karácsonyi ajándékát, de egyelőre csak egy lónak a nemi szervével kedveskedett a szurkolóknak, nem Tevezzel.   Aktuális ellenfelünk Adriano és Veron korábbi csapata, az AC Parma. Nem lehet kérdés, hogy KÖTELEZŐ a győzelem ma este, de láttunk mi már kék-fekete karón kék-sárga varjút.

Huntelaar, Drogba, Bale, Farfán, Hazard, a fentebb említett Tevez, és még ki tudja hány játékost öltöztetett már a sajtó Inter mezbe, de eddig ezeket a figurákat csak photoshop segítségével láthattuk kék-feketében. Maradjunk a tényeknél. Sneijder még mindig sérült, Forlán meg leeshetett a székről a karácsonyfa díszítése közben, mert egyikük sincs a nevezettek listáján. (Halkan mondom, hogy valószínűleg egy Hollandia-Uruguay barátságos meccsen mind a kettő ott fickándozna a pályán.) Ómennek mindenestre nem rossz, hogy ebben az évszázadban még nem szenvedtünk vereséget az év első meccsén. Erre legutoljára 1999 január 6-án volt példa, éppen a Parma ellen. (Persze az egy bitang erős csapat volt, meg is nyerték az UEFA-kupát. )

Ott van a karácsonyi csomag a Prezidente lábánál:

moratti

Ranieri papa valószínűleg az egyszerű, de nagyszerű 4-4-2-es felállással fogja rohamozni a gialloblu alakulatot. Erre a kezdőre tippelek: JC – Maicon, Samuel, Lucio, Nagatomo – Zanetti, Motta, Cambiasso, Alvarez – Milito, Pazzini. A pármaiak nincsenek éppen csúcsformában, legutoljára november 20-án szenvedték el utolsó győzelmüket, remélem tartják ezt a formát. Utána felőlem az összes meccsüket megnyerhetik. Nekünk nagyon-nagyon kell ez a három pont, ha komolyan gondoljuk igényünket a scudettóra.  Egy régi, kedves ismerőst is köszönhetünk az ellenfél soraiban, Hernan Crespo személyében, gondolom,  majd megkapja a szokásos tapsot a nézőktől. Van még jegy a meccsre, úgyhogy aki rendelkezik egy megfelelő magán repülőgéppel, még oda is tud érni a kezdő sípszóra.

A mérkőzést a Digi Sport élőben közvetíti, de aki tud egy „hű de jó” minőségű linket, ahol lehet nézni a meccset, legyen kedves ossza meg velünk.

FORZA INTER PER SEMPRE!