Íme a milánói Zimány Lindák

Könnyen emészhető témákat ígértünk Karácsony környékére, úgyhogy nyugodtan vissza lehet tenni a hűtőbe anyu gyomornehezítő tkp-ját (nem a támadó középpályásra gondolok), mert egyik népsportos testvérblogunkhoz, a Lion Rampanthoz hasonlóan WAG-ezünk picit, vagyis összegyűjtöttük az Inter-játékosok sunáit! (A WAG az angol wives and girlfriends – feleségek és barátnők – kifejezés rövidítése). Klikkelj és szavazz!

 

 

Susana Werner ismerős lehet az interes focistacsajokkal képben lévőknek. A 34 éves színésznő Ronaldo Milánóba igazolásakor két évig a Fenomén párjaként mutatkozhatott be az exkluzív pártikon. A Ronnie-val lyuksógorságot ápoló Julio Cesarhoz hozzáment feleségül, két gyermeket szült a kapusnak.

Jobbhátvédünk első ránézésre nem a gyorsaságára, sokkal inkább fizikai erejére építve hordja otthon a nadrágot emelkedik ki a mezőnyből. Nem lennék Maicon helyében, amikor Simone parancsa kérése ellenére elfelejti megjavítani mondjuk a bojlert.

Da Silvaék vasárnap délelőttönként három porontyukat haptákba vágva a kilencedik zsoltárt énekelve fohászkodnak istenhez. Lucio és felesége, Diane az Úr 2011. esztendejében békében, boldogságban és harmóniában élik nyugodt családi életüket.

Hasonló a helyzet a Samuel famíliában, Walter és Cecilia három gyermeket, két fiút és egy lányt nevelnek. Amikor az egyik gyerkőc rossz fát tesz a tűzre, Cecilia mama hatékony fegyelmezési eszközzel tud rendet tenni: „Még egy ilyen húzás és olyat kapsz kisfiam, hogy a Fal adja a másikat!”

Balhátvédünk a jelek szerint jóval nagyobb sikereket ér el a hölgyek körében, mint az ellenfél jobbszélsőjének megállításában. Hogy a drága jó Chivu mivel tudta meghódítani csapatunk egyik legszebb tagját, rejtély. Mindenesetre a tévébemondó Adelina feleségül ment a fejvédők első számú reklámemberéhez, két kislányuk van.

Ifjú koruk óta ismerik egymást Zanettiék: Javier 1999-ben, hét évnyi együttjárás után vette feleségül Paulát, aki hat évvel később adott életet első gyermeküknek. Azóta még egy kis harcos szaladgál a kapitány körül, a legfrissebb jövevény pedig anyuci hasában tölti a Karácsonyt. Az asszony sokat segít férjének a Pupi alapítvány gondozásában és szívesen fotózza hitvesét a pálya széléről.

Cambiasso helye egyértelmű a mindenkori kezdőben, viszont magánéletéről nem sikerült megbízható információkat kideríteni. Ami biztos: felesége, Claudia 2008-ban a Juventus elleni bajnoki előtt hozta világra kislányukat, Victoriát. Egyes források szerint azóta elváltak.

Thiago Motta ezúttal a kispadra szorul, mert Sztankovics nője sokkal érdekesebb. A szerb középpályás élete párja nem más, mint Ana Acimovic, a korábbi szlovén válogatott futballista, Milenko testvére! Deki több csapattársához hasonlóan szereti a triplázást, három gyermekük van.

Cesarné mellett második legismertebb WAG-ünk Yolanthe Cabau, Wesley Sneijder Hollandiában sztárműsorvezetősködő felesége. Mindkét híresség twitterét követve bizton állíthatom, dúl a láv. Érdekesség, hogy WS korábban volt már nős, mi több, Jesse névre keresztelt fia és Yolika nagyon jó viszonyban vannak egymással.

Őrülten szerelmes Pazzo is, pláne, hogy Giampaolo Pazzini párja, a Carrie Bradshaw-ra megszólalásig hasonlító Sylvia házasságkötésük után pár hónappal, egy hete adott életet első gyermeküknek, Tommasónak.

Diego Forlán hódításaival egyedül megtöltené a posztot. Az uruguayi göndörbárány eggyel előtti oldalbordájával, a fiatal Zaira Nairával jegyben járt már, amikor a kislány váratlanul kidobta a szöszit. A csúnya pletykák szerint rajtakapta Forlánt – egy pasival. A csatár túl sokáig nem agonizált, bizonyos Victoria nevű kettes személyi számmal rendelkező némber mossa ezután a hátát az esti zuhanyozások alkalmával.

A többieknek képaláírás jut.

Iván Cordoba felesége, Maria

Giulia hercegnő és a Béka

Francisca Motta

Coutinho párja, Aine (nem a szemüveges)

A szörnyeteg (Muntari) és a szépség (Menaye)

A Hercegné

Natalie Zarate…

Helen Svedin, Lajos svéd felesége

Manuela Toldo, egy igazi MILF

 

1 Milly Moratti